PRAVLJIČNA JOGA ZA OTROKE

Vabimo vas, da vaše malčke pripeljete k nam na prav posebno vadbo ...

Joga za otroke? JA!

S pravljično jogo popeljemo otroke v svet pravljic, kjer spoznavamo nepozabne junake, lovimo velikane, iščemo morsko deklico in skriti zaklad, spoznavamo življenje žuželk na travniku in se z njimi igramo.

Postopoma in skozi igro otroci spoznajo asane – jogijske položaje, osvojijo pravilno dihanje in se naučijo sproščati. Na ta način se bodo lažje umirili, okrepili svoj fokus in bili bolj pozorni nase in okolico.

PRIDRUŽI SE NAM!


LOKACIJA: Igrajnica, Černetova ulica 23, Ljubljana

TERMIN: vsak PONEDELJEK ob 17.15

STAROST: od 2,5 let naprej

CENA: 35€ (mesečno), 10€ posamezni obisk

POIZKUSI DOMA:

Drevo
Pred seboj poiščemo točko in vanjo usmerimo svojo pozornost. Večji otroci desno stopalo naslonijo na levo stegno, mlajši pa lahko na ali pod koleno. Roke dvignemo nad glavo, dlani sklenemo in zadržimo položaj. Ponovimo še z levo nogo.

Ta asana krepi ravnotežje, mišice nog, gležnje, kolena in kolke.

Če asano izvaja več družinskih članov ali prijateljev hkrati, se lahko primejo za roke, da se sklene krog in nastane gozd. Vsak pove, katero drevo je.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.