SITNOBA SITNA

Medved živi sam, daleč stran od vseh, in tako je tudi najbolj srečen. Lahko si zamislite, kako jezen je bil, ko si je zajček zgradil domek tik zraven njegovega. Kaj vse je zajček ušpičil, da je dobil kanček medvedje pozornosti in zakaj medved ni mogel zaspati? Mogoče bo medved le spoznal, da so prijatelji dragocenejši od lastnega miru.

Navihana predstava je polna humorja. Smejali se boste, lepo vam bo, na trenutke vam bo zastal dih. Glasba, čustveni trenutki,  igre, vragolije na koncu pa objem čisto pravega prijatelja vas bodo začarale, očarale, nasmejale in tudi v praznični Božič odpeljale. Predstavo sva ustvarili po motivih slikanice Ciara Flood » Sitnobe Sitne«. Razgibana zgodba, prepletena s humorjem in mnogimi presenečenji bo letošnje leto razveseljevala majhne in velike. 

V prazničnem mesecu decembru bodo po predstavi Božič z sitnobo sitno in Pingo in njegov prvi Božič otroke opcijsko razveseljevali  še BOŽIČEK in/ali DEDEK MRAZ. Animacija bo nepozabna tako za majhne kot velike. Poleg predstave in zabave poskrbiva tudi za FOTOGRAFIRANJE z Božičkom in Dedkom Mrazom in za čudovita DARILA za najmlajše.

Dolžina predstave: 30 minut
Starost:
3+

Nazaj na predstave