ROJSTNODNEVNE ZABAVE

pri nas, ali pri vas doma! :)

Naše rojstnodnevne animacije potekajo z gibalnimi igrami, ustvarjanjem in končnim pihanjem svečk in sladkanjem.

Tematike:

– palačinka party,
– znanstveniki,
– kopalke žur,
– pravljični rojstni dan,
– plesna zabava
– lepotni kotiček,
– gusarska zabava,
– Pika Nogavička in
– soba pobega
– escape room.

Prigrizke starši zagotovijo sami, saj najbolje poznate navade otrok in alergije posameznikov.

Trajanje: 2 uri Cena: 160 €/ do 14 otrok
Vsak nadaljni otrok +5€

Lokacije:
- Športni center Fit - Fit Domžale, Slamnikarska 1a
- Športni studio V.I.P. Stantetova ulica 9,
- Ivančna Gorica, Harmonija Mengeš
- pri vas doma

Zabava, pustolovske igre, ustvarjanje, sladkanje… NAJBOLJŠE ZABAVE v Pravljični Frtini.PALAČINKA PARTY

*Za otroke od 6 do 9 let.* Palačinke z marmelado, pa čokolado, mogoče z limono in banano. Mali junaki si bodo čisto sami nadeli kuharske kape in pripravili maso za palačinke. Vsak master šef ima tudi predpasnik in nato se peka lahko začne. Vmes pa se bomo igrali še zabavne igre in rajali na pesmi. Izdelek bi lahko tole. Namesto lučke bomo dali obliko ponve in potem narišemo palačinke :).

POZOR: rojstni dan ni primeren za otroke alergične na gluten, jajca, mleko, oreščke, različno sadje, čokolado. Pravljična Frtina ne odgovorja za reakcije otrok.

ZNANSTVENIKI

*Za otroke od 6 do 9 let.* Palačinke z marmelado, pa čokolado, mogoče z limono in banano. Mali junaki si bodo čisto sami nadeli kuharske kape in pripravili maso za palačinke. Vsak master šef ima tudi predpasnik in nato se peka lahko začne. Vmes pa se bomo igrali še zabavne igre in rajali na pesmi. Izdelek bi lahko tole. Namesto lučke bomo dali obliko ponve in potem narišemo palačinke :). POZOR: rojstni dan ni primeren za otroke alergične na gluten, jajca, mleko, oreščke, različno sadje, čokolado. Pravljična Frtina ne odgovorja za reakcije otrok.
KOPALKE ŽUR

*Za otroke od 5 do 9 let.*

Je poletje tvoj najljubši letni čas? Frtinice smo ti pripravile noro poletno zabavo v kopalkah. Obvezni pripomoček so kopalke, natikači in brisača. Poleti pa pašejo tudi koktaili in sadje. Zabavali se bomo v ritmih poletne glasbe in izdelale koktail kozarčke. Manjka poleti še kaj?

PRAVLJIČNI ROJSTNI DAN

*Za otroke od 3 do 8 let.*

Pravljična Frtina ima tudi pravljične rojstne dneve. Lahko uživate v pravljici o očku piratu, Mavrični ribici, Piki Nogavički, miški ali sovi Oki, lahko pritiskate na Pritisni tukaj in še in še. Frtinice bomo zgodbico pripovedovale z didaktičnimi pripomočki in/ali lutkami. Po pravljici sledi še ustvarjanje in sladkanje. Domov boste, za spomin, odnesli svojo umetnino.
PLESNA ZABAVA

*Za otroke od 5 do 9 let.*

Otroci željni plesa boste zagotovo izbrali takšno zabavo. Nekaj novih plesnih trikov in nekaj prostega plesanja vam bo zagotovo všeč. Naučili se bomo koreografijo in jo tudi odplesali. Ne pozabite nam zaupati tudi vaših najljubših pesmi!

LEPOTNI KOTIČEK

*Za otroke od 7 do 10 let.*

Dame bodo ostale dame. Lepota se začne od znotraj. Ni ga čez iskren nasmeh. Frtinice pa bomo z damami ustvarile še nekaj doma narejenih mask in se ‘napacale’ z lepoto še od zunaj! Se vidimo s kumaricami na očeh :).

POZOR: Preverite alergije na hrano. Maske za obraz bodo narejene iz domačih kuhinjskih sestavin.
GUSARSKA ZABAVA

*Za otroke od 4 do 8 let.*

Gusarska zabava je primerna samo za neustrašne gusarje. Tiste, ki se ne bojijo morskih pošasti, divjega morja ali vode. Različne gusarske igre bodo popestrile vaš rojstni dan!

SOBA POBEGA

*Za otroke od 7 do 10 let.*

V sobi pobega je tvoja edina supermoč tvoja glava. S prijatelji se boste lahko rešili iz sobe le tako, da boste ugotovli in razvozlali uganke. Upamo, da je v tebi in tvojih prijateljih dovolj raziskovalne žilice, da vam bo uspelo! Si upaš vstopiti v sobo?


 

PIKA NOGAVIČKA

*Za otroke od 3 do 7 let.*

Kdo je ne pozna? Prikupna, nagajiva, prebrisana, močna in neustrašna Pika! Si tudi ti Pika Nogavička? Pridruži se zabavi s Piko in gospodom Fickotom. Zabava bo pravljično odbita, tako kot se za Piko spodobi! 🙂


Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.